Wij laten uw kunst stralen

Van digitaal bestand tot kunstwerk!

 

 

Ontdek onze topkwaliteit                                                                                                                                       Online afspraak

 

 

Fine Art Printing Framed by Wilcovak Diasec

 


Wilcovak: Diasec® Nederland. Met een wereldwijd netwerk.

Prints en afwerking in museumkwaliteit! Diasec® en (handmade) lijsten.

Wij zitten niet ver weg: wij staan voor uw deur! Wilcovak in Amsterdam met eigen transportdienst.

Twee keer per week doen wij Amsterdam aan en leveren prints, teststroken en gefinisht werk bij u thuis of uw bedrijf af.

Het adres waar u uw digitaal bestand kunt aanleveren, wij zorgen voor uw gewenste fotoprints en afwerking: Diasec®, opplakken op dibond en aluminium en inlijsten (handmade en profiellijsten) en ChromaLuxe®. Alles onder één dak! Met onze persoonlijke benadering en service onderscheiden wij ons in de markt. Wilcovak is het enige bedrijf in Nederland dat Diasec® mag produceren.

 

Samenwerking

Wij werken samen met diverse vaklabs. Door hen aangeleverde prints verwerken wij graag voor u. Lijstenmakers uit heel Nederland weten ons te vinden voor het opplakken van met name grote fotoprints.

 

Professionaliteit

We onderscheiden ons in de markt in kwaliteit. We hebben oog voor detail en doen geen concessies aan kwaliteit. Ons team bestaat uit professionals met elk hun eigen specialistische kwaliteiten. Van printing, Diasec® en opplakken van fotoprints, tot het museaal inlijsten van uw fotoprint. Als wij uw fotoprint mogen maken adviseren wij u absoluut OBA vrij. Heeft u zelf een idee voor een lijst qua kleur of vormgeving? Samen met u gaan we aan de slag!

 

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit fotokunstenaars, galeries, musea, collectioneurs en fotografen. Op onze lijst van referenties is te zien waar wij als Wilcovak voor mogen werken.

 

Wilcovak en ChromaLuxe

ChromaLuxe is een nieuwe trend in de beeldafwerking. Chromaluxe is een dye-sublimation product. Een fantastisch product voor interieurs, tijdelijke exposities en in ruimten waar veel “verkeer” is.
Om een grotere doelgroep te kunnen voorzien van een mooie afwerking, hebben wij Chromaluxe aan ons assortiment toegevoegd. Wij informeren u hier graag over.

 

Wilcovak supplies

Ons ‘dochter-bedrijf” VDP Digital Imaging is dealer van Epson, EIZO, WhiteScreen, Mirage en vele soorten fotopapier, zoals Hahnemuhle en Moab. Tevens zijn wij importeur van Canson Infinity: een top merk Fine Art-papier.

 

Wereldwijd actief

De internationale tak van Wilcovak is Diasec Support. Dit bedrijf levert wereldwijd Diasec®-machines en trainingen voor nieuwe licentiehouders. Dit in samenwerking met de Diasec®-eigenaar in Zwitserland.

Wilcovak is samen met de Diasec®-licentiehouder van de UK eigenaar van Diasec® USA en Diasec® Canada.

Wij ontvangen u graag als gast in ons bedrijf.
 

Betrouwbaar | Museumkwaliteit | Persoonlijk contact | Eigen transportdienst

jaar

YEARS EXPERIENCE

Wij maken hoogwaardige prints van uw bestanden: handig uploaden met WeTransfer van Wilcovak.

transfer
 

Uploaden
 

Files uploaden

diasec logo

bezoekadres

A.G. Bellstraat 27
7903 AD Hoogeveen
Klik voor navigatie.

openingstijden

9.00 - 16.30 uur
Maandag - Vrijdag
Studio Hoogeveen

bedrijfgegevens

tel: +31 528 269 183
KvK 040.83.642
BTW NL817120646B01

VDP Digital Imaging: de Wilcovak supplies site voor o.a. Epson printers en Canson Infinity Fine Art Papers.

 Wilcovak

0528-269183

facebooktwitterInstagramLinkedIn

Ontvang een offerte

Wilcovak Hoogeveen