Chromaluxe

Fotokunst op aluminium

Wat is ChromaLuxe?

Fotokunst op aluminium

Wilcovak is Certified PLUS Lab sind oktober 2020.

“Wilcovak werkt met vakmensen, hoogwaardige materialen en machines. De mensen zijn de verbindende factor tussen ontwerp en uitvoering”

ChromaLuxe wordt door sommigen HD-metal genoemd. Het is de nieuwste techniek op het gebied van foto en kunstverwerking. Het resultaat is een foto op aluminium, waarbij de diepe zwarting en de verzadigde kleuren elke verwachting overtreft.

Het resultaat gelooft u alleen als u het ziet. Het oppervlak is tevens in hoge mate kras- en vocht bestendig. Tezamen met archival inkten van Epson ontstaat er een bijzonder duurzaam work of art.

ChromaLuxe is met afstand de beste in deze techniek. HD-metal elders is dus niet altijd ChromaLuxe.

Meer weten over ChromaLuxe?

Grootste ChromaLuxe van Europa!
Binnen Europa beschikken wij over de grootste ChromaLuxe hitte pers die leverbaar is. Hierdoor bent u voor zowel grote als kleine kunstwerken bij ons aan het juiste adres. De maximale grootte die wij kunnen produceren is 122 x 244 cm.
Eigenschappen ChromaLuxe®
ChromaLuxe is een foto geprint op aluminium door middel van dye-sublimation. Het product staat voor helderheid en levendigheid van foto’s op gedrukte materialen. De inkt wordt door middel van sublimatie toegediend in de gecoate toplaag van aluminium. De inkt wordt bij een hoge temperatuur en onder hoge druk overgebracht in de coating.

ChromaLuxe is een merknaam van Universal Woods. Inmiddels is ChromaLuxe een bekend topproduct in vele landen in de wereld.

Maatwerk: vrije keuze in formaat
Natuurlijk vindt u andere aanbieders van ChromaLuxe en het zogenaamde HD-metal. Veelal wordt hier gewerkt met standaardformaten en hebt u geen vrije keuze in uw gewenste formaat.

Zoals wij ons onderscheiden op kwaliteit en maatwerk binnen Diasec hebben wij dit ook mogelijk weten te maken voor ons ChromaLuxe aanbod. Bij ons kunt u elke denkbare verhouding aanvragen, tot op de millimeter nauwkeurig. Ook kunnen wij uw ChromaLuxe kunstwerk volledig afwerken door het in te lijsten of op te plakken.

Levensduur van ChromaLuxe

Om gallery en zelfs museum waardig te kunnen zijn, wilt u met een kunstwerk van een lange levensduur verzekerd zijn. Met ChromaLuxe heeft u die zekerheid. Henry Wilhelm heeft in zijn vooraanstaand laboratorium Wilhelm Imaging Research aan ChromaLuxe een benchmark van maar liefst 65 jaar gegeven. Dit betekend dat er pas na 65 jaar slechts kleine kleurveranderingen kunnen optreden.

Prijzen ChromaLuxe®

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van ChromaLuxe? Ons team staat voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden en een voor u persoonlijke en vrijblijvende offerte op te stellen. Neem hier contact op.

Waarom Wilcovak?
Bij Wilcovak begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een kunstwerk af te werken, zoals de opdrachtgever dit wil. Dat is dan ook de reden dat wij niet werken met standaard maten, maar met maatwerk.

Elk kunstwerk dient ook op zijn eigen wijze te worden afgewerkt. Zo kan er gekozen worden uit glans, semi-glans en mat. Ook zijn er vele mogelijkheden bij het kiezen van lijsten, baklijsten, bloklijsten etc. Omdat er zo veel keuzes zijn in verschillende afwerkingen, leveren wij een adviserende rol in het keuzeproces van elke klant.

Voordat wij beginnen met het afwerken van uw kunstwerk, leveren wij altijd een teststrook voor ChromaLuxe. Dit wordt gezien als service bij opdrachtbevestiging.

Eigen transportdienst. Wel zo veilig, geen discussies.

Wilcovak heeft een eigen transportdienst. Twee tot drie keer per week rijden wij door heel Nederland om ons werk tot over de drempel bij u te bezorgen.

Lees meer over deze service.

Video's

De afwerking van uw kunstwerk

Het is erg belangrijk dat uw kunstwerk eruit komt te zien, zoals u dat wilt. Daarom is het bij ons mogelijk om een afwerk mogelijkheid te kiezen die bestaat uit volledig maatwerk.

De afwerking van uw kunstwerk

Het is erg belangrijk dat uw kunstwerk eruit komt te zien, zoals u dat wilt. Daarom is het bij ons mogelijk om een afwerk mogelijkheid te kiezen die bestaat uit volledig maatwerk.

Wilcovak

...is als geen ander:

Alles onder één dak

Persoonlijk

Museumkwaliteit

Eigen transportdienst

Recensies

Wat klanten van ons vinden

{

Geweldige service. Schitterend print-en finishing werk Zeer vakkundig én uiterst vriendelijk!

Academie Minerva Groningen

{

De hoogste kwaliteit prints, veel persoonlijke aandacht, een super team om mee samen te werken!

Hans Wientjens

{

Top kwaliteit en een warm en super deskundig team. Ik heb al op verschillende plekken ter wereld mijn werk laten printen en lijsten en nog nooit heeft iemand kunnen tippen aan de kwaliteit van Wilcovak!

Marcel van Luit