Het team

Het Wilcovak team stelt zich voor

Erik Stoffers

Directie

Erik en Sandra vormen samen de directie van Wilcovak.

Erik is degene bij wie u alle creatieve- en technische vragen kunt neerleggen, want hij is gediplomeerd fotograaf. De MTS voor Fotografie & Fotonica in Den Haag heeft hij in 1988 afgerond. Sindsdien heeft hij zich ten dienste van beeldmakers gesteld. Want hij heeft 13 jaar ervaring op gedaan bij diverse foto-vaklaboratoria in Amsterdam. Bekend terrein waar Wilcovak wekelijks 2 keer de ronde doet voor pickup and deliveries. Naast uiteraard de meeste andere grote steden van het land.

Vanaf 1988 werkte Erik bij Souverein waar hij begon met analoge handvergrotingen in de doka, maar al snel in de grootste doka ter wereld, met een belichtingswand van 2 x 11 meter, vervolgens als operator op de eerste digitale Lambda belichter in Nederland.

Het vak van fotograaf en foto’s printen heeft geen geheimen voor hem. Na zijn vertrek naar Wilcovak in 2001 heeft hij zijn Amsterdamse netwerk niet achter zich gelaten, integendeel, het is alleen maar uitgebreid. Veel oud werkgevers en collega’s zijn nog steeds klant bij Wilcovak.

Nadat hij eerst een paar jaar zich heeft ontwikkeld tot ondernemer en Diasec specialist, is er een wereld opengegaan. Sinds 2009 is Diasec-Support BV het Diasec kenniscentrum en opleidingscentrum wereldwijd. Vele bedrijven zijn door hem opgeleid in deze unieke techniek.